BioAffix-PalmGuide-Touchless ücretsiz-değişim kampanyası başladı

Dünya genelinde meydana gelen Covid-19 pandemisi nedeniyle birçok işletmede ortaya çıkan hijyenik kimlik doğrulama ihtiyacını gidermek ve cihaz ile teması en aza indirmek için geliştirilen BioAffix® PalmGuide Tocuhless’ı, eski BioAffix® PalmGuide konumlandırma üniteleri ile ücretsiz değiştiriyoruz.

BioAffix PalmGuide Touchless ile işletmenizdeki biyometrik kimlik doğrulama işlemlerini temassız ve steril bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Tüm el tiplerine uygun olarak tasarlanan BioAffix PalmGuide Touchless, 2-4 cm yükseklikten avuç içi damar izi bilgisini başarılı bir şekilde doğrulayabilme özelliğine sahiptir. BioAffix PalmGuide Tocuhless’ı masaüstü alanlarda ve turnikelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çevreye duyarlı ve darbelere dayanıklı mazlemesi ile uzun süreler boyunca güvenle kullanabileceğiniz BioAffix PalmGuide Touchless’ı tüm BioAffix ürün ailesi cihazları ile tam uyumlu şekilde kullanabilirsiniz.

BioAffix® Gate Extreme Cihazlarınıza Temassız Doğrulama Yeteneği Kazandırın

BioAffix Gate Extreme biyometrik geçiş kontrol cihazlarında kullanılan avuç konumlandırma üniteleri için de geçerli olan BioAffix PalmGuide Touchless değişimi ile cihazlarınıza temassız kimlik doğrulama özelliği kazandırabilirsiniz. BioAffix PalmGuide Touchless’a sahip olan BioAffix Gate Extreme cihazları artık daha hijyenik bir yapıya kavuşacak.

Sahip olduğunuz eski BioAffix PalmGuide cihazlarını ücretsiz bir şekilde değiştirmek için Ones Technology ile iletişime geçebilirsiniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası