BioAffix Ürunleri artık Microsoft Visio ile kullanılabilecek

Ones Technology tarafından geliştirilen BioAffix ürün ailesi cihazlarının tamamı artık Microsoft’un akış çizelgesi ve diyagram oluşturma yazılımı Visio ile kullanılabilecek. Bu sayede tüm kurulum ve entegrasyon süreçleri, bire bir ölçülerdeki BioAffix cihazları ve şemaları ile vektör tabanlı olarak oluşturulabilecek ve kullanıcılarla paylaşılabilecek.

Vektörel tabanı döngüsel şemalar, grafikler ve verilerin görselleştirilebildiği Microsoft Visio uygulamasında, tüm BioAffix ürün ailesi cihazlarını kolaylıkla kullanabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde karmaşık bağlantıları ve diyagramları kolaylıkla anlaşılabilir hale getiren uygulama sayesinde Ones Technology, kurumsal müşteriler ile gerçekleştirilen entegrasyon ve kurulum aşamalarında zamandan tasarruf ederken hata payını da en aza indirmeyi hedefliyor. Ayrıca sahip olduğu canlı verileri grafiksel olarak gösterme özelliği sayesinde Excel ve Access gibi harici veritabanları ile çalışabilir.

BioAffix ürünleri Visio çizim dosyalarına sahip olmak için lütfen BioAffix Müşteri Destek Merkezi [email protected] ile iletişime geçiniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası