Secure IO Plus 422 geliştirildi

Mevcut kablolama altyapısı değiştirilmeden, Wiegand iletişim protokolü kullanan tüm cihazların OSDP V2 iletişim protokolü ile çalışmasını sağlayan güvenli giriş/çıkış donanımı BioAffix Secure I/O Plus 422 geliştirildi.

Düşük güvenlikli Wiegand altyapısına sahip kart okuyucu ve kapı geçiş cihazlarının, yüksek güvenlikli OSDP V2 altyapısı ile kullanılmasını sağlayan BioAffix Secure I/O Plus 422, tüm kontrolün yüksek güvenlikli iletişim altyapısı ile yönetilmesini sağlamak amacıyla geliştirildi. OSDP V2’nin tüm güvenlik özelliklerini destekleyen güvenli giriş-çıkış donanımı BioAffix Secure I/O Plus 422, 32 adete kadar paralel bağlanarak kullanılabilir.

Ray montaj özelliğine sahip 4 giriş 2 çıkış 2 wiegand girişi desteğine sahip BioAffix Secure I/O 422, 1-2 kapıya bağlı mevcut sistemin tüm bağlantılarını üzerine toplayarak, BioAffix Gate Force cihazı ile OSDP V2 protokolü ile iletişim kurar.

Neden OSDP V2?

AES-128 şifreleme standardına sahip olan OSDP V2 protokolü, olası bir siber saldırı karşısında yüksek güvenlik özellikleri sunar. Simetrik anahtarlı bir şifreleme algoritması olan AES-128, Wiegand gibi geleneksel altyapılara yönelik gerçekleştirilen tüm saldırı yöntemlerine karşı yüksek koruyucudur. 1200 metreye kadar haberleşme imkanı sağlaması ve kablolama maliyetlerinin düşük olması nedeniyle de OSDP V2 protokolünün kullanımı gittikçe yaygınlaşmaktadır. Kullanıcı merkezli erişim kontrolü sağlayan OSDP protokolü, tek bir hattan 126 adete kadar adresleme yapılmasına imkan tanır. OSDP protokolünün en önemli bir özelliği ise, bu protokole bağlı bir kart okuyucu, yüz tanıma cihazı veya çevresel aygıtlar gibi birden fazla cihazın çalışabildiği ekosistemlerde, her cihazı belirli zaman aralıkları ile denetler. Hatta gönderilen sorgu paketine cevap vermeyen cihazları hattan düşürerek sistemin güvenli bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlar.

Güvenli Giriş/Çıkış Donanımı BioAffix Secure I/O Plus 422’nin Avantajları

4 adet giriş ve 2 adet çıkışa sahip olan BioAffix Secure I/O Plus 422, BioAffix ürün ailesi cihazları merkezi yönetim uygulaması olan BioAffix Management ile yönetilebilir. Tamamen kuruluşunuzun ihtiyaçlarına özel olarak oluşturacağınız aktivite senaryoları ile BioAffix Secure I/O Plus 422’nin tüm giriş ve çıkışlarını kontrol edebilirsiniz. 1U’dan daha küçük (23 mm) yüksekliği ile kabinetlere veya sigorta kutularına rahatlıkla montajlanabilirken DIN ray bağlantısı ile kullanım amacınıza uygun olarak BioAffix Secure I/O Plus 422 cihazını istediğiniz lokasyonda konumlandırabilirsiniz. Kuru kontak alabilen tüm cihazları yönetebilen BioAffix Secure I/O Plus 422 ile kapıları, turnikeleri, butonları, manyetik kilitleri, kabinetleri, izleme kontaklarını, sensörler ve alarmları kontrol edebilir, dahili bağlantı arayüzleri sayesinde yangın bildirimleri ve sabotaj alarmlarını BioAffix Secure I/O Plus 422 ile alabilirsiniz.

BioAffix Secure I/O Plus 422 hakkında daha fazla bilgi almak için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası