BioAffix Gate Force Mini geliştirildi

Avuç içi damar izi, yüz tanıma, parmak izi, iris-retina tarama ve diğer sensörlerin yanı sıra istediğiniz temassız akıllı kart teknolojisi ile çalışabilen, dünyanın ilk ve tek kimlik doğrulama cihazı olan BioAffix Gate Force’un yeni versiyonu BioAffix® Gate Force Mini geliştirildi.

Turnikelerde, veri merkezleri ve kabinetlerde, geçiş kontrol sistemlerinde ve güvenli yazıcı çözümleri için aktif rol alan BioAffix Gate Force Mini ile güvenlik anlayışı yeniden şekilleniyor.

4 çekirdekli 2,4 Ghz hızındaki işlemcisi ve yüksek RAM kapasitesi ile tüm biyometrik sensörlerde yüksek performans sağlayan BioAffix Gate Force Mini, 2 farklı versiyon ile geliyor. USB destekli modeli, dahili 6 adet USB’si ile, 6’ya kadar USB bağlantılı biyometrik ve kart okuyucu cihazının bağlanmasına imkan sağlarken, OSDP destekli modeli, üzerinde bulunan RS485 bağlantıları sayesinde 5 bağımsız kanal OSDP desteği sağlıyor. Aynı zamanda geniş depolama alanı sayesinde sınırsız sayıda kullanıcı ve log kaydını barındırabilen BioAffix Gate Force Mini, diğer tüm BioAffix Ürün Ailesi ürünleri ile de sorunsuzca entegre olabiliyor.

Gelişmiş Entegrasyon Yetenekleri

Geleneksel altyapılarda kullanılan Wiegand ve gelişmiş özellikler ile donatılmış modern OSDP desteği ile, eski ve yeni geçiş kontrol sistemlerine kolaylıkla entegre edilerek kullanılabilir.

Çevresel elektronik cihazları yönetmek için BioAffix® Secure I/O ile entegre edilerek, sahip olacağı en çok 128 giriş ve çıkış ile ışık, kapı, alarm, kilit, kamera, kasa ve yangın sistemleri de dahil olmak üzere tüm cihazları tek bir yerden yönetebilirsiniz. BioAffix Gate Force Mini, ihtiyaçlarınız dahilinde dilediğiniz gibi aktif veya pasif hale getirebileceğiniz modülleri ve merkezi yönetim özellikleri ile, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek merkezi yönetim özelliklerine sahip bir çözümdür.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası