BioAffix ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı'na yerli üretim olan geniş ürün yelpazesiyle katılım sağladı.

İlki 2017 yılında gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı, sektörün en özel firmaları ile en özel ziyaretçilerini bir araya getirdi.
Her yıl Mart ayında gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı bu sene 2-4 Mart 2020 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center`da düzenlendi. Geçen sene BioAffix® ürün ailesi ile fuara katılım gösteren BioAffix, bu sene de fuardaki yerini alarak yenilikçi ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu.

Aselsan ve BioAffix Güçlerini Birleştirdi

BioAffix, bu sene gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı’na, Türk savunma sanayisinin merkezinde yer alan ve geliştirdiği savunma elektroniği ürünleri ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında adından söz ettiren Aselsan ile birlikte katıldı. BioAffix ürün ailesini Aselsan çatısı altında gururla sunarken, fuar süresi boyunca kamu ve özel sektörde görev alan üst yetkili çalışanlara ürünler hakkında birçok bilgi verdi. Tamamı yerli ve milli imkanlar ile üretilen BioAffix ürün ailesi ürünleri sayesinde kritik güvenlik ihtiyacı bulunan kurumlar yerli ve milli bir savunma mekanizması ile bir kez daha tanıştırıldı.

Biyometrik Teknolojisi BioAffix® İle Yaygınlaşıyor

Sahip olduğu biyometrik geçiş kontrol ve kimlik doğrulama sistemleri ile, günümüzde kurumlar için bir ihtiyaç haline gelen güvenlik ve gizliliği, Ar-Ge, tasarım ve üretim aşamalarının tamamı Türkiye’de gerçekleştirilen gelişmiş ürünleri ile sağlayan BioAffix, biyometrik ve avuç içi damar izi tabanlı güvenlik sistem ve çözümlerinin Türkiye`deki lideri konumunu korumaya devam ediyor.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası