BioAffix Secure IO Slim geliştirildi

8 giriş ve 8 çıkışlı I/O modülü sayesinde tüm geçiş kontrol ve çevresel aygıtlarınızı kontrol edebilen güvenli iletişim modülü BioAffix® Secure I/O’nun yer kısıtı olan turnike, kapı, kabinet gibi yerler için özel olarak tasarlanan versiyonu BioAffix Secure I/O Slim geliştirildi. Alarmlar, manyetik kilitler, butonlar, turnikeler, kapılar, kabinetler, izleme kontakları ve sensörleri kontrol edebilen Secure I/O Slim bağımsız beslenmeye imkan sağlayan adaptör girişine sahiptir. Sadece 134,5x165x43 mm boyutlarındaki cihaz, bu sayede istenilen her yere konumlandırılmaya imkan sağlamaktadır.

BioAffix Secure I/O Slim ve BioAffix Gate cihazları arasındaki iletişim daima şifreli bir iletişim protokolü üzerinden gerçekleşir. BioAffix Secure I/O Slim, şifreli iletişim protokolü sayesinde kendisi ile iletişim halinde olan bir cihazın değiştirilmesi, iletişimin dinlenmesi (sniffing) veya araya girilmesi (man-in-the-middle) saldırılarına karşı korumalıdır.

BioAffix Secure I/O Slim cihazının tüm giriş ve çıkışlarını, merkezi yönetim uygulaması BioAffix Management’ın üzerinde yer alan “Aktivite İş Akış Yönetim Modülü” sayesinde kolayca konfigure edebilirsiniz. Bu sayede yerinizden ayrılmadan BioAffix Secure I/O Slim’e bağlı olan tüm cihazları kolaylıkla yönetebilirsiniz.

BioAffix Secure I/O Slim ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen, ürün sayfasını ziyaret ediniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası