BioAffix Secure IO Maxi geliştirildi

24 giriş ve 24 çıkışlı I/O modülü sayesinde veri merkezlerindeki yüksek sayıda kabinetin güvenliğini kontrol altına alabilmek için tasarlanan BioAffix® Secure I/O Maxi 1 senelik Ar-Ge faaliyetleri sonucunda geliştirildi. 1U yüksekliğindeki, ray montaja izin veren yapısı ve Schuko güç girişi sayesinde, kabinet güvenliğini sağlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Alarmlar, manyetik kilitler, butonlar, turnikeler, kapılar, kabinetler, izleme kontakları ve sensörleri kontrol edebilen Secure I/O Maxi’nin üzerinde yer alan üç adet güç kaynağı, üç adet BioAffix Secure I/O modülünü kontrol ederken, bir cihazın arızalanması durumunda diğer güç kaynağının çalışmasına imkan sağlar.

BioAffix Secure I/O Maxi ve BioAffix Gate cihazları arasındaki iletişim daima şifreli bir iletişim protokolü üzerinden gerçekleşir. BioAffix Secure I/O Maxi, şifreli iletişim protokolü sayesinde kendisi ile iletişim halinde olan bir cihazın değiştirilmesi, iletişimin dinlenmesi (sniffing) veya araya girilmesi (man-in-the-middle) gibi saldırılara karşı korumalıdır.

BioAffix Secure I/O Maxi cihazının tüm giriş ve çıkışlarını, merkezi yönetim uygulaması BioAffix Management’ın üzerinde yer alan “Aktivite İş Akış Yönetim Modülü” sayesinde kolayca konfigure edebilirsiniz. Bu sayede yerinizden ayrılmadan BioAffix Secure I/O Maxi’ye bağlı olan tüm cihazları kolaylıkla yönetebilirsiniz.

BioAffix Secure I/O Maxi ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen, ürün sayfasını ziyaret ediniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası