BioAffix PalmGuide Touchless Temassız Kimlik Doğrulama İslemleri icin geliştirildi

Covid-19 pandemisi ile daha da artan hijyenik kimlik doğrulama ihtiyaçları nedeniyle, cihazlar ile teması en aza indirmek için geliştirilen BioAffix® PalmGuide Touchless sayesinde, tüm doğrulama işlemleri steril ve temassız bir şekilde yapılabilecek.

BioAffix PalmGuide Touchless ile kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar, avuçlarını 2 – 4 cm yükseklikten, doğrulama işlemi için en iyi konuma getirerek, cihazın herhangi bir yüzeyine temas etmeden steril bir şekilde hızlı ve yüksek doğrulama değerleri ile kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirebilecektir. Turnikelerde ve masaüstü alanlarda kullanılabilen BioAffix PalmGuide Touchless, kimlik doğrulama ihtiyacı olan her yerde kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirilebilirken tüm BioAffix ürün ailesi cihazları ile tam uyumlu şekilde kullanılabilecek.

Çevreye duyarlı ve darbeye dayanıklı malzemesi ile uzun kullanım ömrüne sahip olan BioAffix PalmGuide Touchless`ı kalabalık organizasyonlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

BioAffix PalmGuide Touchless ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen, ürün sayfasını ziyaret ediniz.

Ankara'da geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri üreten BioAffix markasına ait logo
Çağrı Merkezi:+90 850 305 66 37
Faks:+90 312 213 06 20
E-Posta:[email protected]

Çözümler

Geçiş Kontrol Çözümleri

Havalimanı Çözümleri

Mobil Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Çözümleri

Biyometrik Çözümler

Veri Merkezi Güvenliği Çözümleri

Yazıcı Güvenliği Çözümleri

Sağlık Çözümleri

© 2024 BioAffix®

Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası